Kategorier
Stævner

Podie pladser

Sådan kan det gå:

Vi bliver aldrig træt af at se disse billeder 

Vi har i denne måned haft flere af vores atleter på podiet til forskellige stævner, men vidste du at mere end halvdelen af dem der træner med os at “begyndere” og “let øvede” ? 

Vi har i gennem de sidste mange år, oplevet en kæmpe tilgang af begyndere og let øvede løbere og triatleter, der har fået øjnene op for at det gør en kæmpe forskel på at have en træningplan at træne efter, også selvom målet ikke er at vinde, men bare den ro det giver at træningen ligger i en online kalender er en stor hjælp.
Det glæder os naturligvis 

Da vi begyndte at lave træningsplaner tilbage i 2010/11, var det stort set kun til folk der havde Ironman distancer som mål, men efterhånden begyndte andre “normalt” trænende personer også at kontakte os, for at høre om vi kunne hjælpe dem på vej.

Efter nogle år, begyndte vi derfor også at lave andre træningsplaner end “kun” ekstrem sport, hvilket nu har betydet at vi har fået mange flere der følger vores træningsprogrammer.

For os som “online coach” er det mega fedt at ´se de forbedringer der løbende kommer efter nogen tid med kontinuerligt træning, de største forbedringer kommer typisk efter de første 2-4 måneder, da det godt kan tage lidt tid at “lære” at følge et træningsplan.

Som træningsplan er det helt fantastisk at få disse beskeder, kom endelig med flere