Trilaro anmeldelser

ANMELDELSER OG BEDØMMELSER FRA FACEBOOK:

 • Efter at have fulgt programmet i knap 1½ måned kunne jeg se, og mærke, en klar fremgang i form og præstation. Grundet den måde træningen er lavet, så træner jeg mindre, men med større udbytte. (2 x IM, 5 x½ IM plus det løse)
 • Fantastiske programmer til gode priser! Kæmpe win til begynder atleter og den let øvede
 • Jeg har kørt med Trilaro’s programmer i ca 6 måneder nu mod den fulde ironman distance. Trilaro formår at lave træningsprogrammer som er realistiske i en travl hverdag samtidig med at de er sjove og skaber udvikling. Jeg vil helt klart anbefale Trilaro til andre
 • Jeg har nu kørt med Trilaro,s træningsplaner i et lille år, og kørte i år min første IM i København i tiden 09:19:26 hvilket ikke kan lade sig gøre uden en god og effektiv træningsplan! Så jeg kan ikke andet end at anbefale Trilaro. En anbefaling til både nybegynderen eller den erfarne atleten der søger struktureret og effektiv træning til en uhørt billig pris. De forskellige træningspas i form af både korte og lange intervaller formår at gøre den daglige træning både udfordrende og spændende. Hos Trilaro er det også en mulighed at tilpasse træningsplanen med et specifikt program i ugerne op til en konkurrence, hvilket er super fedt og effektivt. Så skal du være rigtig hurtig næste år, så er Trilaro dit svar!
  5 af 5 stjerner her fra
 • Jeg har trænet med Trilaro en lille måneds tid nu.
  Og jeg må sige at det er en fornøjelse at åbne min Trilaro kalender og læse mine træningspas. De er godt beskrevet, der er ikke meget at være i tvivl om.
  Skulle man have spørgsmål til træningspassene eller andet – besvarer de gerne og hurtigt disse. Dette er en stor hjælp, da man ikke skal vente i flere dage på svar. 

  På kalenderen kan man selv flytte rundt på sine træningspas – så de passer ind i ens hverdag – hvilket er en stor hjælp – for mig. 
  Super program til små penge . Kan varmt anbefales
 • Har kørt efter Trilaro tri program 10-12 timer i 3 mdr tid nu og er super tilfreds, træninger er sammensat så jeg hele tiden kan mærke jeg bliver en smule stærkere og udvikler mig, har allerede på 3 mdr opnået 3 x pr rekord på 5 km løb og 4 x pr rekord på ftp testen.. Træningsoversigten er meget let at navigerer i og flytte rundt på træninger så de passer ind i min dagligdag.
  Har brugt Rune til sparring omkring træning-restituation-ernæring under træning og alle gange har jeg fået hurtig og meget kompetent hjælp.
  Så kan kun anbefale Trilaro. Og glæder mig til at se det fulde udbytte af træningsprogram til august.
 • Efter anbefaling fra kammerat i den lokale tri klub #vendsysseltriatlon valgte jeg at følge Trilaro’s træningsplan for Big Four, og det har jeg bestemt ikke fortrudt ? I en travl hverdag med job og familie er træningstiden under pres og derfor vigtigt at den struktureres og der er kvalitet i træningen. Den personlig tilpassede træningsplan i Trilaro med løbende test og interval/zone tilpassede træningspas har virkelig været motiverende og det er relativ nemt at flytte rundt på træningspas i kalenderen på den “nye” platform. Det kræver at man har en hvis forståelse for træning efter puls og watt zoner. Watt måler på cyklen vil være optimalt men ikke et krav og hvis jeg skulle ønske en udviklingsfunktionalitet så er det muligheden for at overføre dagens træningsplan til Garmin. Har forbedret mig på alle discipliner og står ikke mindst skadesfri klar til Kbh IM 
  5 stjerner 
 • Kan klart anbefale Trilaro. Nemme overskuelige trænings planer, og man kan altid maile Rune ang. spg. til træningen, samtidig til en meget fornuftig pris, så klart en tommel op herfra.
 • Har kørt efter Trilaro’s programmer i nogen måneder og er super tilfreds. Noget af det bedste er, at man på den nye platform, kan indsætte sine test resultater på både løb og cykel og med det samme, har man nye tal at træne efter. Programmerne er alsidige og jeg kan mærke gode fremskridt og føler mig bedre på både løb og cykel, i forhold til sidste års IM:-)
  Foruden nogen inspirerende programmer, så er der hurtig respons på evt. spørgsmål man måtte have
 • Jeg benyttede Trilaro ved træningen til ThorXtri Extreme Triathlon.Det lykkedes ikke at udnytte samarbejdet fuldt ud da jeg ikke var disciplineret nok til at gennemføre planlagte test. Ligeledes fik jeg ikke gennemført de planlagte træningspas præcist som beskrevet da jeg forsøgte at benytte transporttid til og fra jobbet til træningen.Jeg deltog på diverse fællestræninger og det fungerede rigtigt godt.
  Alt i alt fungerede Trilaro rigtigt godt, men man skal selv være klar til at følge “planen” før det for alvor rykker.Jeg gennemførte ThorXtri på Trilaros program, men har valgt at træne mod nye mål alene og benytte fælles træning i Hvidovre Triathlon Club.
  Trilaro: ja vi kan ikke gøre alle tilfredse
 • Trænede op til CPH Ironman 2017 med program fra Trilaro. Super nemt program at gå til, med stort resultat
 • Trilaro kan stærkt anbefales. Rune fik mig igennem mit første Marathon, og jeg er nu i gang med træningen til nr. 2
 • Rune har strikket et super motiverende træningsprogram sammen til mig. Hårdt og effektivt ! I love it!
 • Jeg gik i gang med programmet i starten af december, og det fungerer bare. Det er meget motiverende at træne, når man hele tiden forbedrer sig
 • Rune er super dygtig – kan varmt anbefales. Han fik mig igennem mit første Marathon
 • Har du brug for struktureret træning, hvor det hele ligger i rammer, ja så skal du bruge Trilaro.
 • Super træningsprogrammer.