Trilaro partnere

TRILARO SAMARBEJDSPARTNERE

PUREPOWER

Trilaro fordele:

Medlemmerne kan handle i butik og webshop med rabat.
Rabatkode til web og butik kan indhentes i vores Facebook gruppen PurePower.dk en dansk leverandør af energiprodukter med de bedste produkter til din træning. På webshoppen finder du et stort udvalg af energibar, energipulver, energi gels, restitutions pulver, proteinbar, elektrolyt tabs og meget andet til din træning. Vores mange års erfaring med fødevare gør, at vi ved, hvad der er vigtigt, når det handler om ernæring til din træning. Det vigtigste for os er kvalitet af råvare, smag og konsistensen, og derfor går vi aldrig på kompromis med vores produkter. Er du fysisk aktiv, er det en god idé at supplere kosten med ekstra protein og kulhydrat. Det kan gøres gennem en alsidig og sund kost samt ved at supplere med vores produkter. 

Vores udvalg af energipulver og energibar til cykling og løb vil altid være et godt valg, da vores produkter er udviklet i samarbejde med vores ambassadører, som er med hele vejen igennem udviklingen af et nyt PurePower produkt.  Er du fysisk aktiv, kan det være en god idé at supplere kosten med ekstra protein og kulhydrat.

Vores sortiment består af populære smagsnuancer, som passer til cykling, løb, MTB, svømning og triatlon. Vores smagsnuancer i vores energiprodukter tager udgangspunkt i ”dansk smag”. Vores mest velkendte smag kommer fra vores energibar med havre og kakao som minder mest om de havregrynskugler man ofte laver til jul. I starten af 2017 lancerede vi et nyt energipulver med hyldeblomstsmag, som er gået over al forventning med smagen af dansk sommer. Løbende tilføjer vi nye smagsnuancer, ligesom vi også udvikler nye produkter til cykelsporten, løb, triatlon og svømning.

SVIMSHOP 

Trilaro fordele:

Medlemmerne kan handle i butik og webshop med rabat.
Rabatkode til web og butik kan indhentes i vores Facebook gruppen
Svømmespecialisten er Danmarks mest alsidige leverandør af svømmeudstyr, hvor der sælges alt fra Våddragter, finner, snorkler,  svømmebriller, konkurrencedragter samt almindeligt badetøj til Svømmeskoler og motion.
Alt dette er nu tilgængeligt for medlemmerne af Trilaro til særlige priser.

EDDK.DK

Vi har udstyret, der optimerer din triatlonpræstation på alle 3 discipliner. Er du ny indenfor triatlon og skal have det første udstyr, kan vi hjælpe dig. Er du rutineret indenfor triatlon og søger at optimere din præstation ned til mindste sekund, kan vi hjælpe dig. Så skal du bruge en begynder-våddragt eller den bedste våddragt på markedet, så har vi den. Vi har lynhurtige hjul, de bedste drikkesystemer, det stykke carbon der gør din cykel 20 gram lettere, samt tilbehør. Vi har den Triatlontaske, der får misundelige blikke til træning og konkurrence. Vi har de fede aero-hjelme, der giver dig de sidste sekunder, og solbrillerne, der beskytter dine øjne og får dig til at ligne en million på løbet. Og selvfølgelig har vi det fede tøj til konkurrence og træning, så du altid kan yde dit bedste. Så uanset om du er ny triatlet eller en garvet veteran, så kan vi dække dit udstyrsbehov.
Læs mere om EDDK

Iwater

iWater er sat i verden for at bringe rent vand og hydrogens fantastiske egenskaber ud til danskerne. Vi vil gerne bringe fokus på rent vands van(d)vittige vigtige rolle i vores sundhed – og så vil vi vise danskerne, hvad antioxidant molekylær hydrogen (H2) kan gøre for din sundhed og velvære.

Du kan nemlig opleve utrolig og markant livsændring ved at drikke basisk vand med antioxidanter eller inhalere H2. Du kan opnå en sundere krop samt mere energi, renere hud, større velvære, bedre præstation og meget andet.

Molekylær hydrogen er nemlig en kraftfuld, men overset antioxidant – faktisk den mindste og kraftigste af dem alle. Det giver hydrogen nogle helt utrolige evner til at skabe balance i vores kroppe. Det utrolige er, at vi selv i kroppen naturligt producerer hydrogen, der spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af vores sundhed. Vi producerer dog ikke længere tilstrækkeligt til de udfordringer, som mange af vores kroppe står overfor i dag.

Derfor kan vi booste vores sundhed og velvære ved at drikke hydrogenrigt vand eller inhalere hydrogen. I Østen, og særligt i Japan, har man længe vidst, at molekylær hydrogen har nogle utrolige egenskaber – den viden vil vi i iWater gerne give videre herhjemme.

Vi tilbyder:

Hjernen bag iWater er Mette-Marie Linding, som er professionsbachelor i Sport, Health and Science, NLP-psykoterapeut, choktraumeterapeut med 25 års erfaring som sundhedsformidler af det sunde liv. Kontakt os på Support@iwater.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan også her på hjemmesiden kan læse mere om, hvordan du kan booste din livskvalitet og sundhed med hydrogenrigt vand og hydrogeninhalering. Find alle vores artikler her eller læs testimonials fra vores kunder her.

Dkbike

Hos DKBIKE mener vi at alle cykelryttere bør køre med Carbonhjul – uanset niveau. Vi har som erklæret mål at tilbyde Carbon Cykelhjul til en særdeles overkommelig pris samt i høj kvalitet der sikrer at du som kunde kan være sikker på at dine hjul vil følge dig i mange år frem. Vores patenterede carbon hjul, med letløbende nav, lang garanti på hele 900 dage på fælgen samt en uovertruffen Kundeservice skal gøre at du vælger os som din “One-Stop-Shop” for carbon cykelhjul. Har du spørgsmål til vores hjul skal du ikke tøve med at kontakte os – vi kan kontaktes på telefon 52 11 65 95  eller mail support@dkbike.dk. 

Du kan læse mere og bestille her: Dkbike

900 dages garanti

DKBIKE tilbyder en af markedets bedste garantier på cykelhjul. Således tilbyder vi hele 900 dages garanti på vores fælge efter modtagelse af dine hjul ift. gældende garanti vilkår. Vi tilbyder denne lange garanti da vi ved at vores hjul er af en fantastisk kvalitet og kan holde til rigtig mange kilometer.