Trilaro partnere

TRILARO SAMARBEJDSPARTNERE

PUREPOWER

Trilaro fordele:

Medlemmerne kan handle i butik og webshop med rabat.
Rabatkode til web og butik kan indhentes i vores Facebook gruppen PurePower.dk en dansk leverandør af energiprodukter med de bedste produkter til din træning. På webshoppen finder du et stort udvalg af energibar, energipulver, energi gels, restitutions pulver, proteinbar, elektrolyt tabs og meget andet til din træning. Vores mange års erfaring med fødevare gør, at vi ved, hvad der er vigtigt, når det handler om ernæring til din træning. Det vigtigste for os er kvalitet af råvare, smag og konsistensen, og derfor går vi aldrig på kompromis med vores produkter. Er du fysisk aktiv, er det en god idé at supplere kosten med ekstra protein og kulhydrat. Det kan gøres gennem en alsidig og sund kost samt ved at supplere med vores produkter. 

Vores udvalg af energipulver og energibar til cykling og løb vil altid være et godt valg, da vores produkter er udviklet i samarbejde med vores ambassadører, som er med hele vejen igennem udviklingen af et nyt PurePower produkt.  Er du fysisk aktiv, kan det være en god idé at supplere kosten med ekstra protein og kulhydrat.

Vores sortiment består af populære smagsnuancer, som passer til cykling, løb, MTB, svømning og triatlon. Vores smagsnuancer i vores energiprodukter tager udgangspunkt i ”dansk smag”. Vores mest velkendte smag kommer fra vores energibar med havre og kakao som minder mest om de havregrynskugler man ofte laver til jul. I starten af 2017 lancerede vi et nyt energipulver med hyldeblomstsmag, som er gået over al forventning med smagen af dansk sommer. Løbende tilføjer vi nye smagsnuancer, ligesom vi også udvikler nye produkter til cykelsporten, løb, triatlon og svømning.

SVIMSHOP 

Trilaro fordele:

Medlemmerne kan handle i butik og webshop med rabat.
Rabatkode til web og butik kan indhentes i vores Facebook gruppen
Svømmespecialisten er Danmarks mest alsidige leverandør af svømmeudstyr, hvor der sælges alt fra Våddragter, finner, snorkler,  svømmebriller, konkurrencedragter samt almindeligt badetøj til Svømmeskoler og motion.
Alt dette er nu tilgængeligt for medlemmerne af Trilaro til særlige priser.