Mental coach

Mental træner Bo Jensen:

Gennem trilaro.com er det mig en fornøjelse at tilbyde et usædvanligt R.A.C.E. sports-boost til dig der enten synes, der lige mangler “noget”, til dig der vil tage den mentale genvej, eller til dig der er virkeligt ambitiøs med din sport, og vil gøre hvad der skal til for at opnå den store succes.

Du er klar til at justere de små nuancer (P=P-I) og jeg viser dig præcis hvordan det kommer til at ske. Gennem et forløb p 4 videomøder med en uges tid imellem, bliver du bekendt med prioriteter og problemstillinger, du sandsynligvis ikke har skænket en tanke kunne påvirke din sportslige ydelse.
Video-sessionerne afholdes via Internettet med programmet “Zoom” (gratis for dig) og du får både lydfiler og dokumenter stillet til din rådighed.

R.A.C.E. kan bruges til dig i din sport, i erhvervslivet, og naturligvis til dig personligt, og det bedste af det hele er, at du har værktøjerne med dig for altid!

Var der nogen der sagde bonus med bonus på?

MentalStyrken benytter værktøjer udviklet gennem mere end 10 Âr, med supergode resultater fordelt over hele verden. Opskriften hedder R.A.C.E. og er udviklet/sammensat af Craig Sigl, USA, der stadig bruger samme opskrift til både børn/unge/voksne, sport, stress etc.
MentalStyrken (Bo Jensen) har gennemført Craigs kursus i opbygning og brugen af denne opskrift – og er efterfølgende ved test/prøve/eksamen certificeret “Mental Toughness Trainer” – p dansk: MentalStyrken 

Derudover er jeg dansk og internationalt cert. HypnoTerapeut samt BMA akupunktør.

Mental styrke i sig selv er en gammel kending for mig; jeg har prøvet dør-til-dør salg i Irland, min tid i forsvaret med bl.a. 5 udsendelser til Balkan har været med til at styrke mig mentalt, og i mit arbejde har jeg gentagne gange set, hvor kraftfuldt sindet egentligt er… hvor kraftfuldt sindet *kan* være – hvis man viser interessen for det, og bruger værktøjerne ordentlig

Jeg får en succes-oplevelse når mine klienter får en succesoplevelse baseret på mine inputs, så jeg hører meget gerne om alle de positive resultater 

Live the Difference!

Bo Jensen
CHt, MSKt, MTt
BMA akupunktør

MENTAL COACH PRISER:

R.A.C.E forløb: 4.500,- dkr. ( 4 videomøder )

Særrabat til Trilaro brugere:

10 % rabat: 4.050,- dkr. ( 4 videomøder )

Kontakt Bo her: Bo Jensen