Kategorier
Ikke-kategoriseret

DKBIKE + Trilaro

DKBIKE:

Hos DKBIKE mener vi at alle cykelryttere bør køre med Carbonhjul – uanset niveau. Vi har som erklæret mål at tilbyde Carbon Cykelhjul til en særdeles overkommelig pris samt i høj kvalitet der sikrer at du som kunde kan være sikker på at dine hjul vil følge dig i mange år frem. Vores patenterede carbon hjul, med letløbende nav, lang garanti på hele 900 dage på fælgen samt en uovertruffen Kundeservice skal gøre at du vælger os som din “One-Stop-Shop” for carbon cykelhjul. Har du spørgsmål til vores hjul skal du ikke tøve med at kontakte os – vi kan kontaktes på telefon 52 11 65 95  eller mail support@dkbike.dk. 

Du kan læse mere og bestille her: https://dkbike.dk/

900 dages garanti

DKBIKE tilbyder en af markedets bedste garantier på cykelhjul. Således tilbyder vi hele 900 dages garanti på vores fælge efter modtagelse af dine hjul ift. gældende garanti vilkår. Vi tilbyder denne lange garanti da vi ved at vores hjul er af en fantastisk kvalitet og kan holde til rigtig mange kilometer.

Tilpassede hjul

Du har mulighed for at få tilpasset hjulet så det passer til dine ønsker. I menuen ved hjulene vælger du hvordan det skal se ud samt hvilke elementer du vil have i dine hjul. Har du andre ønsker der ikke står beskrevet skal du endelig bare kontakte os – så vil vi forsøge at imødekomme dine ønsker. Eksempel: Ønsker du at køre med forskellig fælgprofil foran og bagved, kan vi sagtens lave det. Når du tilpasser hjulene bliver de produceret efter din ordre, hvorfor du af samme årsag skal forvente en leveringstid på 4-6 uger; heldigvis er gode ting værd at vente på.

DKBIKE mission

Hos DKBIKE ønsker vi at endnu flere cykelryttere – uanset niveau – kan drage fordel af et High-End Carbon hjulsæt; vel at mærke til en overkommelig pris der er højst konkurrencedygtig.

DKBIKE vision

Vi sigter mod at være det foretrukne valg for cykelryttere når der skal nye hjul til cyklen; upåagtet om det er den nye motionist, den garvede super-motionist der vil køre forhjulslir i cykelklubben eller eliterytteren der kører for at vinde. Uanset niveau, skal vores hjul være det naturlige valg. 

Kerneværdier

Hos DKBIKE er vi dedikerede til det vi laver. Således ønsker vi kun at sælge hjul af højeste kvalitet. Support og dedikation er hvad vi udviser – Vi lever trods alt af vores kunder.

Detaljer om vores hjul

Først og fremmest sælger vi højtydende cykelhjul der er som skabt til det de bliver udsat for. Hjulene er lavet af højeste kvalitet carbon fibre. Dvs. vi benytter os ikke af carbon fibre fra Kina, Taiwan deslige. Derimod benytter vi os at det anerkendte og ikke mindst mest stærkeste carbon fibre på markedet, nærmere betegnet Toray carbon fra Japan. Der er sporbarhed ned til den enkelte levering af carbon, hvilket sikrer en konstant høj kvalitet. 

Bremsefladen er endvidere et specielt udviklet aspekt med stort fokus. Således er bremsefladen udviklet til at kunne modstå endog særdeles høje temperaturer på over 270 grader celcius. Er du derfor tilbøjelig til at bruge bremserne meget når du cykler skal du ikke bekymre dig om overophedning.

Når snakken falder på vores specielle, patenterede nav begynder mundvigende for alvor at gå op. Således har vi i langt størsteparten af vores nav – som standard – keramiske lejer. For de uindviede, betyder det kort fortalt at navet er utroligt letløbende. Derudover har navet et specielt system, hvilket resulterer i lav modstand og dermed højere fart med samme watt. Populært sagt betyder det at du skal træde mindre for at skyde den samme fart sammenlignet med visse andre hjul.


Egerne, egerhullerne samt nipplerne er 100% afstemt med hinanden. Det vil sige at hver enkelt egerhul er helt alignet med nipple samt egernes vinkel. Dette resulterer i øget stabilitet og dermed mindre brugt energi. Derudover har hver enkelt eger 2 x kryds i baghjulet, hvilket er et vigtigt aspekt i at sikre egerspændingen.

Som det fremgår gør vi en stor indsats ud af at sikre alle detaljer i hjulene er af højeste kvalitet og standard.