Kategorier
Stævner

Podieplads til EM

Podieplads til Politiets Europamesterskab:

En kort race debriefing her fra Holland:

Har ikke prøvet en gun-start før, så det var noget af kamp at komme afsted i vandet. Vidste godt, at jeg ikke skulle lægge mig i front, så holdt umiddelbart midterfeltet fra start.
Blæsten var noget kraftigere end håbet på, hvilket også gjorde, at der var kommet bølger på vandet. Det kombineret med ferskvandet, gjorde at jeg lå dybere i vandet end håbet, og fik derfor trukket en ordentligt gang vand i lungerne allerede efter små 100 meter. Dette bremsede alt mulighed for vejrtrækning, og jeg måtte slå over i brystsvømning for at få styr med lungerne, der gradvist tømte sig selv gennem opkast.

Kom dog fint igennem en meget krævende svømning og hurtigt op i skiftezonen, som gik godt. Kan godt se, at de garvede har noget mere effektive skift end jeg, men kom da afsted i fin tid.

Ruten på cyklen var en 10 km flad ud og hjem – først i kraftig modvind og derefter i kraftig medvind.
33-34 km/t ud og små 50 km/t hjem.
I alt 40.1 i gennemsnit over de 40 kilometer, hvilket bragte mig i front af os danskere.
Det føltes faktisk temmelig fedt!

Desværre som forventet, sad marathonet (løbet for 14 dage siden) meget i benene allerede fra start, så jeg kan desværre ikke mønstre et ordentlig løb, der var på en noget krævende rute på blandet sand og asfalt samt meget stillestående vind i skovområde – kombineret med ca. 28 grader!

Men lukker da ok løbet i 44.44, og samlet på 2.11.28, hvilket rakte til en 3. plads blandt danskerne og en 45. blandt mændene.

Jeg er yderst tilfreds og lykkelig over præstationen hernede!