Kategorier
Løb

COPENHAGEN MARATHON 2019

COPENHAGEN MARATHON 2019:

Nogle gange opnår man ikke altid det man har drømt om, her er to korte fortællinger fra 2 af vores atleter.

Copenhagen marathon blev løbet i noget nær perfekt vejr, måske lige et par grader for varmt, men ellers stort set vindstille og tørt.

Vores løber Allan, havde for 4-5 uger siden løbet Wien marathon og var blevet syg i ugen op til, ikke optimale forberedelser inden et marathon løb.
Efterfølgende gik det ikke bedre og han har været syg on/off siden Wien, men alligevel ville har gør et forsøg på hans hjemmebane i København.
Normalt løber Allan på omkring 3 1/2 time, men inden løbet ville han være tilfreds med at komme ind på under 4 timer.
Allan: Lå lige foran 3.30 ballonerne. Ved et væske depot kom jeg ned i klumpen lige bag dem. Det var virkeligt ubehageligt. Arme og ben alle vegne, balloner i ansigtet. Fik klaustrofobi nærmest, men jeg kunne ikke komme ud, måtte løbe med. Jeg vidste godt at jeg ikke kunne blive der, men kunne hellere ikke komme ud. Til sidst lod jeg dem løbe, og så gik det faktisk meget bedre. Kunne koncentrere mig og løbet og ikke løbere.
Allan gennemførte på 3 timer og 37 min. – Hvilket han var yderst tilfreds med

En af vores hurtige løbere, havde en mindre god dag på kontoret, målet var en tid på lige under 3 timer.

Citat fra atlet: Da jeg kom hjem og var alene med konen begyndte tårerne at trille ned af kinderne. Jeg er så skuffet.
Jeg er så skuffet! Synes jeg har kæmpet så hårdt og intensivt for det. Arbejdet benhårdt med løb, løb og atter løb.
Har ændret min kadence fra 155 til 175 over de seneste år.
Fået meget bedre holdning og antrit i mit løb.
Er helt knust lige nu.

Efter sådanne en oplevelse, har man bare lyst til at smide alt væk og droppe sin sport, meeeeeen vi ved bedre om en uge og efter de første træningsture bliver det stille og roligt bedre og nye mål kommer.

Ta en rolig uge og start derefter op igen med træningsplanen.