Fie Østerby

Fie Østerby

Personlig cykeltræning

-Mit navn er Fie Østerby og jeg er elite cykelrytter og er en del af det danske landevejslandshold.

-Jeg har dyrket elitesport de sidste 4 år af mit liv og har på forholdsvis kort tid nået et højt niveau.

– Jeg har bla. deltaget ved EM i landevejsløb i 2020– Vi starter alle et sted og mange eliteidrætsudøver starter i en tidlig alder hvor de bliver vejledt og støttet af erfarne trænere. 
Jeg startede selv med cykling i en alder af 20 år.

Jeg havde absolut ingen baggrund med cykling, men jeg var helt solgt fra starten. Men pga flere års depression, var cykling mest af alt bare hygge og nydelse. Men så mødte jeg min kæreste, som har været tidligere professionel cykelrytter og han motiverede mig til at udforske cykling yderligere! 
Jeg var dog overbevist om at jeg ikke havde talentet til at kunne blive en god cykelrytter – og slet ikke efter jeg så en udsendelse i tv, hvor man havde forsket i at nogle mennesker bare ikke har generne til at kunne blive bedre – “Det er mig, det der!! Jeg er en af dem som ikke kan blive bedre!”

Min kæreste grinte af mig og sagde at hvis jeg nu prøvede at træne struktureret i nogle år, så skulle jeg se hvad der ville ske! Så det gjorde jeg… Og nu har jeg nået verdens eliten og kan kører med nogle af de bedste bjergrytter i verden!

Min erfaring med træning er efterhånden ret stor og jeg har tilegnet mig nogle erfaringer som jeg gerne vil dele videre, men da jeg stadig er under oplæring som personlig træner, vil Bekim Christensen være ved min side hele vejen og han vil vejlede mig undervejs.
Jeg har særlig erfaret hvordan ting kan være anerledes som kvinde. Jeg kan bl.a. vejlede i hvordan kvinder lagre energi anerledes end mænd og hvordan vi bruger vores energi – der er nemlig forskel på mænd og kvinder og det er ret væsentligt at vide hvordan vi er forskellige, hvis man gerne vil have det maksimale ud af ens potentiale.

Jeg tilbyder personlig træningsprogrammer med 24/7 support og der vil være opfølgende samtaler undervejs.

Jeg tilpasser programmet efter dit sportslige mål og dine prioriter i hverdagen.

 Jeg kan også vejlede i kosten som er specificeret til at præstere bedre i træningen og konkurrencerne. Da jeg selv er vegetar, kan jeg desuden dele mine erfaringer med dette i elitesport.

Jeg ved hvordan det er at starte helt fra bunden og endda også efter skader, så derfor er der ingen grænser for hvilket niveau du har.

Så hvis du ønsker at forbedre dig og er klar til at commite dig, er jeg klar til at tage dig under mine vinger!

CYKLING 

Personlig træningsplan der er tilpasset din målsætning

100 EURO/MDR
  • 1 mdr. træningsplanlægning
  • Basic account i Training Peaks
  • Professionel personlig sparring
  • Individuel cykel program 
  • Race planlægning og samtale før konkurrencer.
  • Support 24/7 
KONTAKT