4 løb om ugen beskrivelse

LØBETRÆNING MARATHON – ULTRALØB

4 løb om ugen ca. 4 – 6 timer:

Her vil vi beskrive lidt mere omkring hvad du får af træning når du følger dette program.
– Træningen bliver leveret via vores egen træningsplatform, når du har bestilt, vil du modtage en velkomstmail med login og diverse info omkring vores træning, rabataftaler osv.
– Du vil typisk i basis træningen træne 4 – 6 timer, fordelt på 4 træninger, hverdage ca. 60 min. pr. gang og weekenden med 75 min. til 2 timer + en gang 30 min. core træning
– Vi køre en 6 ugers træningscyklus, hvor du tester din løbe-form, det vil være 5 km. løbetest – Derudover vil du have en “rolig” uge, hvor kroppen kommer til sig selv, ellers bygges træningen op de sidste 4 uger, så du bliver stærkere og bedre/hurtigere, hvis det er det der er målet.
– Træning efter dette program er det vil kalder niveau 3+. Dette program er til dig der er i træning i forvejen og ikke bliver skadet let ved hård træning, programmet er til dig der synes træning det er fedt og godt kan lide at blive presset
– Programmet er lavet til dig der har tid til at træne ekstra for at nå dine mål og frem til Ultra distancer som 50 – 80 km.

TEST

Vores træning er baseret på test til løb.
Det betyder dog ikke at du skal en tur i testlokalet og lege “Pro atlet”, du kan lave dine test alene eller sammen med andre.

– Løbetesten er på 5 km. og her indtaster du din gennemsnitspuls og vigtigst synes vi din gennemsnit pace (pace er hvor hurtig du er om at løbe 1 km. hvis du eks. løber 5 km. på 25 min. vil du skulle indtaste 5:00 i vores program)

– Ved at lave denne test jævnligt, sikker vi os at du altid træner på dit aktuelle niveau og derved mindsker skader og andre dumme ting, vi ikke ønsker.
– Kontinuerligt og struktur på træningen er vejen frem mod at blive en bedre udgave af dig selv og det får du med dette program.

– På billedet kan du se et eks. på hvordan et løbe skema kan se ud.

Support:
Vi har 2 muligheder for træning, “med mail coach support” eller “uden coach support”:
– Uden coach support, her vil du kunne kontakte os, hvis der er problemer med træningsplatformen, eller andre tekniske spørgsmål
– Med coach support, her kan du skrive til os omkring spørgsmål med træning og andre relevante spørgsmål indenfor den sport du træner efter.
Når du skriver til os, svare vi indenfor 24 timer i hverdage og ofte hurtigere.

Facebook gruppe:
– Vi har en facebook gruppe til alle dem der træner med os, her er det også muligt at stille spørgsmål og høre erfaringer fra andre osv.

I beskrivelsen af hvert enkelt træningspas, vil der efter du har indtastet dine tal, stå hvor du skal ligge i de forskellige zoner, derfor anbefaler vi altid at starte ud med cykel og løbetest, hvis det er længe siden du sidst har lavet test, dette gør vi så vi sikre du træner effektivt helt fra starten af.
Her er der et eks. på en løbetræning