Løb 2 x 30 min. l 1 beskrivelse

2 x 30 min. løb om ugen level 1

Her vil vi beskrive lidt mere omkring hvad du får af træning når du følger dette program.
– Træningen bliver leveret via vores egen træningsplatform, når du har bestilt, vil du modtage en velkomstmail med login og diverse info omkring vores træning, rabataftaler osv.
– Du vil træne 2 x 30 min. om ugen, Løb/gang
– Vi køre en 6 ugers træningscyklus, ca hver 6 uge vil der en formtest på “3 km. løbetest” – Her gælder det om at komme igennem de 3 km. hurtigst muligt, hvis du ikke kan løbe 3 km. uden pause, er det fint at tage nogle “gå pauser”.
– Træning efter dette program er det vil kalder niveau 1.
– Dette er løbeprogrammet for dig der gerne vil igang med løbetræning uden at træne hårdt, og godt at komme i gang på efter evt. skader, da du ikke vil blive presset hårdt
– Dit mål kan være et løbe + 5 km.


TEST

Vores træning er baseret på test til løb.
Det betyder dog ikke at du skal en tur i testlokalet og lege “Pro atlet”, du kan lave dine test alene eller sammen med andre.

– Løbetesten er på 3 km. og her indtaster du din gennemsnitspuls og vigtigst synes vi din gennemsnit pace (pace er hvor hurtig du er om at løbe 1 km. hvis du eks. løber 3 km. på 15 min. vil du skulle indtaste 5:00 i vores program)

– Ved at lave denne test jævnligt, sikker vi os at du altid træner på dit aktuelle niveau og derved mindsker skader og andre dumme ting, vi ikke ønsker.
– Kontinuerligt og struktur på træningen er vejen frem mod at blive en bedre udgave af dig selv og det får du med dette program.

– På billedet kan du se et eks. på hvordan et løbe skema kan se ud.

Support:
Vi har 2 muligheder for træning, “med mail coach support” eller “uden coach support”:
– Uden coach support, her vil du kunne kontakte os, hvis der er problemer med træningsplatformen, eller andre tekniske spørgsmål
– Med coach support, her kan du skrive til os omkring spørgsmål med træning og andre relevante spørgsmål indenfor den sport du træner efter.
Når du skriver til os, svare vi indenfor 24 timer i hverdage og ofte hurtigere.

Facebook gruppe:
– Vi har en facebook gruppe til alle dem der træner med os, her er det også muligt at stille spørgsmål og høre erfaringer fra andre osv.

I beskrivelsen af hvert enkelt træningspas, vil der efter du har indtastet dine tal, stå hvor du skal ligge i de forskellige zoner, derfor anbefaler vi altid at starte ud med “løbetest”, hvis det er længe siden du sidst har lavet test, dette gør vi så vi sikre du træner effektivt helt fra starten af.
Her er der et eks. på en løbetræning