2-4 timer begynder triatlon beskrivelse

TRIATLON TRÆNING 2 – 4 TIMER OM UGEN, FOR BEGYNDEREN

Her vil vi beskrive lidt mere omkring hvad du får af træning når du følger dette program.
– Træningen bliver leveret via vores egen træningsplatform, når du har bestilt, vil du modtage en velkomstmail med login og diverse info omkring vores træning, rabataftaler osv.
– Du vil typisk i basis træningen træne 30 min. svømning, 60 – 75 min. løb fordelt på 2 træninger, ca. 2 timer cykling fordelt på 2 træninger + 30 min. core træning om ugen
– Vi køre en 6 ugers træningscyklus, hvor du har en uge med test af din cykel, løbe og svømmeform, det vil være 20 min. cykeltest, 3 km. løbetest og 5 * 100 meter svømmetest. Derudover vil du have en rolig uge, hvor kroppen kommer til sig selv, ellers bygges træningen op de sidste 4 uger, så du bliver stærkere og bedre/hurtigere, hvis det er det der er målet.
– Træning efter dette program er det vil kalder niveau 1.
Dette er et godt program at starte op med, da du ikke vil blive presset max, men løbende blive bedre, kan fint bruges til de korte triatlon distancer

TEST

Vores træning er baseret på test til cykling og løb.
Det betyder dog ikke at du skal en tur i testlokalet og lege “Pro atlet”, du kan lave dine test alene eller sammen med andre.

– Når du har lavet 20 min. cykel test, lægger du dine gennemsnit puls og evt. gennemsnit watt tal ind i vores program og du får derefter nogle personlige træningszoner at træne efter.

– Løbetesten er på 3 km. og her indtaster du også din gennemsnitspuls og vigtigst synes vi din gennemsnit pace (pace er hvor hurtig du er om at løbe 1 km. hvis du eks. løber 3 km. på 15 min. vil du skulle indtaste 5:00 i vores program)

– Ved at lave disse test jævnligt, sikker vi os at du altid træner på dit aktuelle niveau og derved mindsker skader og andre dumme ting, vi ikke ønsker.
– Kontinuerligt og struktur på træningen er vejen frem mod at blive en bedre udgave af dig selv og det får du med dette program.

På billederne kan du se et eks. på hvordan et løbe og cykel test skema kan se ud.

Support:
Vi har 2 muligheder for træning, “med mail coach support” eller “uden coach support”:
– Uden coach support, her vil du kunne kontakte os, hvis der er problemer med træningsplatformen, eller andre tekniske spørgsmål
– Med coach support, her kan du skrive til os omkring spørgsmål med træning og andre relevante spørgsmål indenfor den sport du træner efter.
Når du skriver til os, svare vi indenfor 24 timer i hverdage og ofte hurtigere.

Facebook gruppe:
– Vi har en facebook gruppe til alle dem der træner med os, her er det også muligt at stille spørgsmål og høre erfaringer fra andre osv.

I beskrivelsen af hvert enkelt træningspas, vil der efter du har indtastet dine tal, stå hvor du skal ligge i de forskellige zoner, derfor anbefaler vi altid at starte ud med cykel og løbetest, hvis det er længe siden du sidst har lavet test, dette gør vi så vi sikre du træner effektivt helt fra starten af.
Her er der et eks. på en løbetræning