Vælg en side

Plastic Change og Trilaro

Vi har indgået et samarbejde med Plastic Change, hvor vi donere en del af vores omsætning til bekæmpelse af plastik i havet og hvor vi bruger en del timer i i sommerperioden.
Vi vil rigtigt gerne være med til at gøre en forskel og vi er super stolte af, at kunne hjælpe lidt til at vi får mindre plastik i vandet.

Det fede er at du som træner med os, ikke kommer til at skulle betale mere for vores træningsplaner, men alligevel er aktivt med til at bekæmpe plastik i havet

Lidt om Plastic Change:

Hvem står bag organisationen?

Grundlægger af Plastic Change er miljøbiolog Henrik Beha Pedersen. Sammen med en lang række frivillige kræfter er det lykkedes at etablere en selvstændig folkeoplysende forening med vision og mission. Bag organisationen står også en række profiler, der er med i vores Advisory Network, herunder tidligere Novozymes leder Steen Riisgaard og EU parlamentariker Margrete Auken.

Meget snart kan vi stå med udfordringen, at der er mere plastik end fisk i havet

Plastik og plastemballage er en integreret og vigtig del af den globale økonomi, som samtidig medfører en række miljø- og sundhedsproblemer. Produktionen af plastik er eksploderet i løbet af de sidste 50 år, fra 15 mio. tons i 1964 til 311 mio. tons i 2014, og forventes at blive fordoblet igen over de næste 20 år: Plastics – The facts 2015.
Ifølge den seneste forskning af Jenna Jambeck fra University of Georgia, udledes der hvert år omkring 8 mio. tons affald i verdenshavene. Dette forventes at blive fordoblet i løbet af de næste ti år. Hvis vi fortsætter med at forurene havene med plastik, risikerer vi, at der en dag vil være mere plastik i verdenshavene end fisk. På denne baggrund erklærer FN, at plastikforureningen af havene er ”en fælles bekymring for menneskeheden”. Det er en stor dokumentations- og forskningsmæssig udfordring at bestemme omfanget og konsekvenserne af plastikforureningen. Plastic Change går forrest for at løse denne udfordring med en række projekter, blandt andre projektet MEGA DATA på Plastik i Havet.
“Kilde fra Plastic Change hjemmeside”
Læs meget mere her: Plastic Change